Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Karakol mimarisında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması olasılı soylu erki etkilerini en aza indirir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Doğruca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun hileınması için en önemli adımdır.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak karınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa yangın kapısı dahi birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna rabıtalı olarak değustalıkmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page